Peekaboo

Conditii petrecere

Tinuta obligatorie: Chef de joaca si voie buna
Parola: Peekaboo

Spatiul se inchiriaza pentru un interval de 3 ore, in cazul depasirii timpului, se va percepe proportional cu timpul depasit o taxa de  200 lei/ora, insa numai cu acordul personalului Peekaboo.

Exclusivitatea spatiului se acorda pentru un numar minim de 8 copii. Pentru un numar mai mic, se va achita contravaloarea diferentei numarului de meniuri.

Taxa pentru animator adus din afara locului de joaca este de 50 lei/ora.

Pentru rezervari ferme trebuie achitat un avans de minim 200 ron. Avansul nu este restituibil. In cazul in care intervine ceva neprevazut si petrecerea se anuleaza va rugam sa ne anuntati cu minim 10 zile inainte pentru a va reprograma petrecerea in functie de locurile disponibile. In caz contrar, avansul se pierde.

Cu 3 zile inainte de petrecere va rugam sa comunicati numarul total de persoane participante la petrecere (atat prichindei cat si parinti) pe adresa de email contact@peekaboo.ro. In cazul in care sunt mai putine persoane participante la petrecere decat ati confirmat, se va plati pentru numarul de persoane confirmat.

Accesul in incinta Peekaboo se va face cu maxim 10 minute inainte de ora stabilita pentru inceperea petrecerii

In cazul in care nu se opteaza pentru meniuri pentru copii si se doreste exclusivitatea spatiului, se va achita o taxa de 750 lei.

Nu este permis sa aduceti la petreceri nici un fel de mancare sau bautura din afara - decat contra taxei de 50 lei/ mancare, 50 lei/ bauturi si 50 lei/ tort (care trebuie insotit obligatoriu de un certificat de conformitate).

Este interzis consumul bauturilor alcoolice in incinta locului de joaca conform hotararilor luate de consiliul general al primariei in colaborare cu protectia copiluiui in toamna anului 2010.

Petrecerile se pot desfasura in intervalele: 10-13; 14-17; 18-21 in weekend iar in timpul saptamanii, in functie de disponibilitate, se poate alege si alt interval orar.

In incinta locului de joaca copii nu au voie cu incaltari din exterior, ei fiind descaltati sau incaltati adecvat pentru interior; parintilor le vom oferi acoperitori incaltaminte.

 
bebelu
ekon
Laceaune.ro
© 2021 Peekaboo | Dezvoltat de Voitin.com Web Services
loc de joaca
petrecere copii
loc de joaca sector 1